Carlos Mazón: “Em presente amb un projecte per a tots i no sols per a alguns”

El president de la Diputació d'Alacant i candidat a la presidència del PPCV destaca que el partit està preparat per a aquest últim impuls que necessita per a guanyar la Generalitat

Carlos Mazón en la compareixença on ha anunciat la seua candidatura per liderar el PPCV
Carlos Mazón en la compareixença on ha anunciat la seua candidatura per a liderar el PPCV / À Punt

El president de la Diputació d'Alacant i del PP en aquesta província, Carlos Mazón, ha presentat la seua candidatura a la presidència del PPCV un vegada s'ha convocat ja el congrés regional. Assegura que no l'ha presentada abans per respecte als seus companys, al procés i per respecte a Isabel Bonig, presidenta fins ahir. Ha agraït a Bonig la seua generositat i ha destacat que ha demostrat ser “una dona de partit”.

“Em presente perquè estic convençut de tindre la força i ser capaç de liderar un projecte per a tots, no sols per al Partit Popular de la Comunitat Valenciana sinó un partit per a la Comunitat Valenciana independent de la procedència o de la ideologia de cadascú”, ha destacat. “Em presente amb un projecte per a tots i no sols per a alguns”, ha afegit.

El candidat ha explicat que ha rebut aquests mesos, de manera privada, l'ànim de molts companys del PP de la Comunitat Valenciana "per a donar el pas i els done les gràcies perquè m'animaren i iniciara un procés de reflexió" que el va convéncer que vol liderar el partit. Afirma que així li ho va fer saber a la direcció regional, a la direcció nacional i als seus companys.

"Crec que el PP està preparat per a aquest últim impuls que necessita, perquè aquest és un projecte per a guanyar i no perquè guanye el PP, sinó perquè guanye la Comunitat Valenciana, i per a això hem d'aconseguir la Generalitat", ha ressaltat. Una comunitat, ha afegit, que inicia el seté any d'un govern d'un tripartit d'esquerra nacionalista "on el PSOE segueix la seua agenda federalista, els de Compromís la seua agenda catalanista i els de Podem encara no sé quina és l'agenda que segueixen".

María José Catalá dirigirà la campanya

Mazón ha anunciat que el seu equip de campanya estarà dirigit per María José Catalá, “que serà la pròxima secretària general del PPCV”. De Catalá ha destacat que és “la líder indiscutible del PP a València i una referència per a mi”. La campanya estarà coordinada per l'alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez Llorca. A partir d'ara, ha dit que inicia la recollida d'avals i als afiliats els ha promés “participació, protagonisme i il·lusió per a la necessitat per a guanyar. A més, ha dit que lluitarà per arribar a punts de trobada amb altres candidats "per a arribar al congrés tots units".

"Tornarem a ser molt prompte el primer partit de la Comunitat Valenciana”

Mazón ha recordat que fa quasi un any va tindre l'honor de ser elegit president del PP de la província d'Alacant “en un projecte d'integració, de reforç i d'ampliació del partit a l'Alacant en el qual convocàvem als que estan, als que estaven i ens havien abandonat, als que dubtaven si estar i als que encara hui no saben que els convencerem per a sumar-se al projecte del Partit Popular”.  Un any després, ha destacat que aquest projecte a la província d'Alacant “està consolidat i llançat”. “Tornem a ser el primer partit de la província d'Alacant, com tornarem a ser molt prompte el primer partit de la Comunitat Valenciana”.

En la Diputació d'Alacant, Mazón ha destacat que han implantat "el diàleg i la trobada entre tots", amb pressupostos amb acords amb l'oposició i tots els plans contra els efectes de la pandèmia “aprovats per unanimitat amb tots els partits polítics”. Un projecte que, segons ha dit, ha posat “la societat civil per davant dels polítics”. També un projecte “de defensa d'allò nostre, independentment de qui governe a Madrid”, i ha citat com a exemples l'aigua o el turisme.

Per contra, el candidat del PP ha dit que el balanç del govern del Botànic és encapçalar les llistes de l'atur, amb un atur juvenil del 42% i "principal drama de Comunitat Valenciana", a més d'augmentar les llistes d'espera i un sistema educatiu que és "una còpia de la imposició catalana, i especialment greu en una Generalitat que no defensa la Comunitat Valenciana i abaixa el cap davant del govern socialista de Pedro Sánchez". Ha posat com a exemple la inversió de la indústria del cotxe elèctric a Catalunya, l'exclusió de sectors econòmics valencians (calçat, metall o moble) de les ajudes europees, "l'última ganivetada al transvasament Tajo-Segura o el finançament, i ací callem".

Tenim orgull de valencianitat i defensarem la nostra terra governe qui governe a Madrid

"Nosaltres ens rebel·lem contra aquesta situació, tenim orgull de valencianitat i defensarem la nostra terra governe qui governe a Madrid, sempre la Comunitat Valenciana per damunt del nostre partit". Mazón ha avançat que advoquen per un projecte que defense la seua terra i no que un que dividisca segons la ideologia del Consell. "Una comunitat on hi haja llibertat educativa, per a sanitat, per a l'activitat econòmica, que abaixe els impostos, una comunitat centrada, oberta i que defense les seues senyes d'identitat, que no s'agenolla davant Catalunya ni odia Madrid, quan és el PSOE el que crea inferns fiscals".

També et pot interessar

stats