Mazón acusa la Generalitat de “persecució” a la víctima de l’exmarit d’Oltra

El president dels populars ha tornat a demanar la dimissió de la directora general d'Infància i Adolescència

El president del PPCV, Carlos Mazón, atén als mitjans de comunicació en un acte de partit a Llíria
El president del PPCV, Carlos Mazón, atén els mitjans de comunicació en un acte de partit a Llíria / À Punt NTC

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha acusat aquest dissabte la Generalitat d’una “persecució” a la víctima d’abusos per part de l’exmarit de l'exvicepresidenta i exconsellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra. 

Aquestes declaracions es produeixen després que s’ha fet públic que la Fiscalia de Menors investiga la suposada desprotecció del nadó de la jove, arran d'un informe que Serveis Socials va traslladar a la Conselleria i que podria concloure amb una declaració de desemparament i amb la criatura en un centre o en una família d’acollida.

L’expedient de desprotecció del nadó es va obrir el 17 de juny, quatre dies abans que Oltra anunciara la dimissió com a vicepresidenta de la Generalitat i consellera d’Igualtat.

Mazón també ha tornat a demanar la dimissió de la directora general d'Infància i Adolescència Rosa J. Molero, de qui ha recordat que continua imputada, i ha qüestionat “l’escala de valors” tant del president de la Generalitat Ximo Puig com de la coalició Compromís.

Arreplega de firmes per a mantindre l’assignatura de Música 

 El cap de l’oposició ha assistit a Llíria (Camp de Túria) a l’inici d'una campanya d'arreplega de firmes per tota la Comunitat Valenciana per a defensar el manteniment de l'assignatura de música i evitar-ne l'eliminació obligatòria en tercer i quart d'ESO.

Mazón ha assegurat que només “una trentena d’instituts” impartiran aquesta formació i que cal “aturar aquesta iniciativa” per a garantir el que ha qualificat d’una “senya d’identitat” valenciana. 

El líder dels populars ha criticat que el govern del Botànic governe “de manera unilateral, sense comptar amb el sector”, i ha alertat que l’eliminació de l’obligatorietat d’aquesta assignatura provocaria la pèrdua de llocs de treball.

També et pot interessar

stats