Mas sobre les dades de l’atur de l'etapa del Botànic: "Deixem els deures fets"

La vicepresidenta en funcions del Consell assenyala que el govern tripartit ha aconseguit “una baixada rècord de l’atur” i atraure inversions al nostre territori

La vicepresidenta en funcions del Consell, Aitana Mas, durant la roda de premsa posterior al ple del Consell
La vicepresidenta en funcions del Consell, Aitana Mas, durant la roda de premsa posterior al ple del Consell / À Punt NTC

"Deixem els deures fets". Era el que afirmava aquest divendres la vicepresidenta i portaveu en funcions del Consell, Aitana Mas, en referència a les dades de l'atur i que, des del seu punt de vista, desmunten el mite que l'esquerra no sap gestionar l’economia.

Mas ha fet al·lusió, amb aquestes declaracions, a "les bones dades" de l'atur, que ha baixat en la Comunitat Valenciana en 4.526 persones al maig (-1,35% respecte a abril) i el nombre total d'aturats s'ha situat en els 330.918.

En eixe sentit, Aitana Mas ha reivindicat "la bona gestió" realitzada pel Consell en matèria econòmica aquests últims huit anys, en què ha aconseguit "una baixada rècord de l'atur i l'atracció d'inversions" a la Comunitat Valenciana.

Davant aquest argument, la vicepresidenta en funcions del Consell ha mostrat la preocupació perquè el pròxim govern valencià no seguisca aquesta línia, donat que l'ocupació és "un dels eixos principals de salut d'una societat". "Deixem els deures fets i serà una de les nostres preocupacions fins a l'últim dia", ha recalcat.

També et pot interessar

stats