La patronal castellonenca demana a la Generalitat una solució al tancament de Marie Claire

El president de la CEV Castelló, Luis Martí, destaca el valor "crucial" de l'empresa fundada el 1907 per a l'economia de la comarca dels Ports, amb 288 treballadors

Senyal de direcció a Marie Claire a Vilafranca
Senyal de direcció cap a Marie Claire a Vilafranca / À Punt NTC

El president de la patronal castellonenca CEV Castelló, Luis Martí, ha demanat a la Generalitat que es busque una solució per a evitar, "si fora viable", el tancament definitiu de Marie Claire a Vilafranca pel seu valor "crucial" per a l'economia de la comarca.

Martí ha fet aquestes declaracions després que l'empresa Marie Claire busque finançament alternatiu per a rellançar l'empresa davant la complicada situació econòmica en la qual es troba i que abocarà, previsiblement, a la presentació d'un expedient de regulació d'ús d'extinció que deixarà al carrer els 288 treballadors.

El president de la patronal castellonenca ha indicat que la firma, fundada el 1907 i que va arribar a donar treball a 1.000 persones, "és crucial per a la comarca en la qual se situa", que és, a més, "una zona despoblada amb poc teixit productiu".

Així, des de la patronal castellonenca han demanat a la Generalitat que "analitze" la situació i "ajude, si fora viable" per a superar-la.

Martí ha explicat que "en estar a cavall entre una administració i una altra, el govern que ix i que entra... Si hi haguera consens entre tots, seria millor, perquè garantiria l'estabilitat de les mesures a adoptar".

També et pot interessar

stats