María Muñoz: "Ciutadans és l'únic partit liberal i que no arrossega corrupció ni apadrina"

La coordinadora autonòmica defén anar en solitari a les eleccions i rebutja qualsevol concurrència amb el PP "perquè defensem un espai que ningú defensa"

María Muñoz en 'Les notícies del matí'

La coordinadora autonòmica de Ciutadans, María Muñoz, defén anar en solitari a les eleccions autonòmiques i rebutja qualsevol concurrència amb el Partit Popular. Segons ha explicat en Les notícies del matí, "Ciutadans és l'únic partit liberal que hi ha a Espanya i que no arrossega corrupció ni apadrina" i, per tant, "volem anar amb marca pròpia perquè defensem un espai que ningú defensa".

Muñoz ha insistit que no és partidària de concórrer amb el PP en llistes conjuntes a la Comunitat Valenciana "perquè som partits diferents". Així, ha puntualitzat que són el partit "més lliure i poden anar amb l'esquerra o la dreta si "accepta la majoria de les nostres mesures liberals sempre deixant fora els extremistes i els nacionalistes", com Vox, Unides Podem i Compromís.

De cara a les pròximes eleccions autonòmiques, considera que Ciutadans a la Comunitat Valenciana "serem decisius per a decantar un govern que aparte els extrems de la governabilitat de la comunitat".

La responsable de Ciutadans considera que per a remuntar les enquestes, al seu partit li fa falta comunicar millor les coses. "Si hi ha contractes indefinits és gràcies a Ciutadans, si algú s'ha beneficiat del bo viatge és gràcies a Ciutadans, fem política útil que beneficia la població, però hem de comunicar millor els nostres èxits". En aquest sentit, ha destacat la bona marxa de les institucions on Ciutadans governa en coalició com, per exemple, a Andalusia, la Diputació i l'Ajuntament d'Alacant.

María Muñoz també s'ha referit a la moció de censura d'Oriola. Ha explicat que la direcció del partit "mai autoritzà la moció de censura" i que per això s'ha obert expedient als regidors que han permés als socialistes controlar l'alcaldia.

Cs presenta preguntes al Congrés perquè el govern responga sobre Pegasus

D'altra banda, la també diputada i portaveu econòmica de Ciutadans al Congrés, ha parlat sobre el Pegasus i ha indicat que el seu grup parlamentari ha registrat aquest dimarts una bateria de preguntes perquè el govern espanyol responga des de quan tenen coneixement de l'espionatge als telèfons del president del govern i de la ministra de Defensa.

Per a María Muñoz, "és tot rocambolesc i la imatge que es dona és lamentable, es posa en dubte el treball del servei nacional d'intel·ligència quan aquestes coses fa un any que es podrien haver tret a la llum".

També et pot interessar

stats