Mari Carmen Contelles, Jesús Lecha, Javier Gutiérrez i Ana Bellver substituiran a les Corts els nous consellers

Ruth Merino, Salomé Pradas, José Antonio Rovira i José Luis Aguirre deixaran l’acta de diputats

Les Corts, en una imatge d'arxiu
Les Corts, en una imatge d'arxiu / Rober Solsona (Europa Press)

Després de donar a conéixer els noms que formen part del nou Consell presidit per Carlos Mazón, els consellers que eren diputats a les Corts han confirmat que deixaran l'escó per a centrar-se en les noves responsabilitats. És el cas de Ruth Merino, Salomé Pradas i José Antonio Rovira, del grup popular, i José Luis Aguirre, de Vox. Mari Carmen Contelles, Jesús Lecha i Javier Gutiérrez seran els nous diputats per part del Partit Popular, mentre que Ana Bellver s’estrenarà com a representant de Vox al Parlament autonòmic.

En concret, Salomé Pradas, la nova consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, serà substituïda pel portaveu del PP en l’Ajuntament de Morella, Jesús Lecha. Al nou conseller d’Educació, Universitats i Ocupació, Antonio Rovira, el rellevarà Javier Gutiérrez, exmembre de Ciutadans i diputat provincial. Un altre dels canvis en el grup popular serà l'entrada al Parlament de Mari Carmen Contelles per Ruth Merino. Contelles havia sigut portaveu del PP en la Diputació de València i sotssecretària d'Organització del PPCV

Per la seua part, el nou conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre serà substituït per Ana Bellver, funcionària de carrera en l'administració judicial.

També et pot interessar

stats