L’oposició de Benicàssim presenta una moció de reprovació a l'alcaldessa, Susana Marqués

PSPV-PSOE, Compromís, Ciutadans i Ara Benicàssim s’han unit en el denominat Pacte per Benicàssim

Els grups de l'oposició de Benicàssim s'uneixen en un pacte
Els grups de l'oposició de Benicàssim s'uneixen en un pacte / Europa Press

Els grups de l'oposició amb representació municipal a l’Ajuntament de Benicàssim (PSPV-PSOE, Compromís, Ciutadans i Ara Benicàssim) s’han unit en un pacte —denominat el Pacte per Benicàssim— amb l’objectiu de qüestionar l’actuació de l’alcaldessa, Susana Marqués (PP), després de trencar el pacte de govern al consistori. El pacte ha registrat aquest dimecres tres mocions per al pròxim ple, la primera de reprovació a Marqués "davant la deriva autoritària i impositiva de l'actual alcaldessa, que nega qualsevol diàleg o consens amb els altres grups de l'oposició", segons ha informat Ciutadans en un comunicat.

El text que acompanya la moció, i que se sotmtrà a debat en el ple del pròxim divendres 25 de novembre, subratlla "l'evident col·lapse tècnic" que està patint l’Ajuntament de Benicàssim per les decisions i la conducta de l'alcaldessa, “fomentant un ambient tibant i irrespirable”. Amb aquesta moció busquen reprovar públicament la gestió de l'alcaldessa, “pel greu mal que estan causant a la imatge del municipi”.

A més, els signants han demanat per escrit recuperar les competències del ple que fins ara requeien en la junta de govern local, atribucions que Marqués va assumir després de la presa de possessió.

Les altres dues mocions inclouen la baixada del 50% del sou a tots els regidors del Grup Popular, així com a l'assessora personal de l'alcaldessa i la seua cap de premsa. Respecte a aquesta baixada de les assignacions, el Pacte per Benicàssim creu "que Susana Marqués predicarà amb l'exemple i votarà a favor de la baixada de sous dels seus regidors i regidores, ja que fa menys de quinze dies va justificar el cessament dels tres regidors de Ciutadans per l'estalvi de 56.000 euros a les arques públiques, segons el càlcul fet pel mateix PP".

També et pot interessar

stats