L'alcalde de Madrid posa en dubte la imparcialitat de la Fiscalia en la investigació per les comissions de les mascaretes

José Luis Martínez-Almeida assegura que el ministeri públic només investiga el govern municipal i l'autonòmic de Madrid

L'alcalde de Madrid, Chema Moya, celebra la Setmana Santa a laprocessó del Crist del Camí
L'alcalde de Madrid celebra la Setmana Santa a la processó del Crist del Camí / Chema Moya (Efe)

L'alcalde de Madrid José Luis Martínez-Almeida, veu "rar" i "una miqueta estrany" que la Fiscalia "només investigue l'Ajuntament i la Comunitat de Madrid", administracions governades pel Partit Popular. "De veritat la Fiscalia no investigarà cap altra administració? No investigarà cap altre govern que no siga del PP?", s'ha preguntat el primer edil madrileny.

Martínez-Almeida ha fet aquestes declaracions després que El Confidencial haja publicat que la fiscal general de l'Estat, Dolores Delgado, va decidir prorrogar per un any els treballs d'Anticorrupció sobre el cas, que va conéixer al novembre. 

A Almeida li sona "una miqueta estrany tenint en compte que en aquelles dates es van produir milers de contractes en totes les administracions en circumstàncies molt complicades". "I resulta que la Fiscalia, no sé per què, no se m'ocorre més que, de qui depén la Fiscalia? Perquè si sabem respondre sabrem respondre per què només s'investiga tant els contracte d'Ajuntament i Comunitat", ha explicat el dirigent madrileny per a qüestionar la imparcialitat de Delgado, que va ser ministra de Justícia amb el PSOE.

L'alcalde ha subratllat que, independentment "de qui depén la Fiscalia", no s'ha assenyalat cap responsabilitat de l'Ajuntament o dels seus tècnics "després de 17 mesos d'investigació". En la seua opinió, el cas es redueix a "dos pocavergonyes que han estafat l'Ajuntament".

També et pot interessar

stats