Koldo García: "No hi ha cap manta de la qual estirar i ningú ha fet res irregular"

L'exassessor d'Ábalos considera que el PSOE està sent "molt injust" amb l'exministre al qual admira perquè "és un home que ho ha donat tot per Espanya i que ha sigut un fidel servidor públic"

José Luis Ábalos i Koldo García en una imatge d'arxiu
José Luis Ábalos i Koldo García en una imatge d'arxiu / Manuel Bruque (EFE)

Koldo García afirma que "no hi ha cap manta de la qual estirar ni res que se li semble", perquè "ningú ha fet res irregular" en el cas que investiga la compra de mascaretes durant la pandèmia.

En una entrevista concedida a OK Diario, el que fora l'assessor de José Luis Ábalos considera que el PSOE està sent "molt injust" amb l'exministre pel qual mostra la seua admiració perquè "crec que és un home que ho ha donat tot, no per ell mateix, sinó per Espanya, i que ha sigut un fidel servidor públic".

Koldo opina que s'està sent cruel amb l'exministre de Transports de qui diu que "ha dedicat la seua vida a la política i a ajudar tot el món. Crec que és un dels millors polítics que té Espanya".

Afig sobre la gestió política d'Ábalos, que "posar en dubte la seua voluntat de solucionar problemes, d'ajudar la gent i les seues creences i ideologies em sembla no cruel, sinó el següent".

En la seua opinió, les persones que haurien d'haver ajudat Ábalos en situacions difícils "no han estat a l'altura".

No considera haver fet res roín

Diu Koldo García que no és conscient d'haver fet "res roín" i es posa en mans de la justícia perquè determine si s'ha equivocat i que, si fora així, "hauré d'assumir els meus errors".

Nega, igualment, que haja tingut un gran increment patrimonial segons es recull en la investigació i l'informe de la Guàrdia Civil, fet que "justificaré" i es veurà clarament que "això no és així".

També et pot interessar

stats