La Junta Electoral dona la raó al PP i permet la inclusió de Toni Cantó en la llista electoral

El PSOE va denunciar que Cantó era "inelegible" per incomplir els terminis d'empadronament a la comunitat

Imatge d’arxiu de Toni Cantó
Imatge d’arxiu de Toni Cantó / Arxiu

La Junta Electoral Provincial ha donat la raó al Partit Popular i permet la inclusió de l’exsíndic de Ciutadans a les Corts, Toni Cantó, en la seua llista per a les eleccions de la Comunitat de Madrid del 4 de maig. Aquesta decisió es produeix després de la denúncia del PSOE sobre la seua inelegibilitat ja que considerava que estava empadronat fora de temps d'acord amb la legislació electoral madrilenya.

La Junta ha acordat atindre's a l'acord d'esmena de defectes de la candidatura del PP del 3 d'abril, encara que assenyala que el PSOE pot presentar un recurs contenciós administratiu més endavant contra l'acord de proclamació d'aquesta candidatura.

El PSOE va considerar que Cantó era "inelegible" perquè incomplia els terminis d'empadronament a la Comunitat de Madrid per a poder formar part d'una llista electoral. 

L'exsíndic de Ciutadans a la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, anirà finalment de número 5 en la llista del PP a l'Assemblea de Madrid i se situa per davant de bona part de l'equip de govern de la presidenta madrilenya i candidata a la reelecció, Isabel Díaz Ayuso. 

També et pot interessar

stats