José Luis Bayo oficialitza la seua candidatura a presidir el PPCV: “Som el projecte del militant”

El millitant popular també va optar a liderar la formació estatal fa tres anys

L'expresident de Noves Generacions del PPCV, José Luis Bayo, en declaracions a À Punt Notícies
L'expresident de Noves Generacions del PPCV, José Luis Bayo, en declaracions a À Punt NTC / À Punt NTC

L'expresident de Noves Generacions del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, José Luis Bayo, acaba de fer oficial la seua candidatura a la presidència del partit a la Comunitat Valenciana. El millitant popular, que també va optar a liderar el partit estatal fa tres anys, ha aportat 200 avals, el doble dels exigits per a presentar-se a liderar el PPCV. 

En declaracions a À Punt NTC, Bayo ha remarcat que la seua és la candidatura del militant “més humil, dels que treballen dia a dia A les seus del partit”. Igual com han destacat els altres candidats, l’expressident de Noves Generacions ha insistit que en la seua proposta d’intregació “no sobra ningú” i tots els afiliats són importants. 

“El Partit Popular necessita una regeneració, un nou impuls. Vull arreplegar la idea que ha tingut Isabel Díaz Ayuso, que ha obert un nou aire amb la possibilitat de contrastar llibertat o socialisme”, ha assegurat.

Aquesta vegada, Bayo competirà amb el president de la Diputació d'Alacant i del PP en aquesta província, Carlos Mazón, i José Vicente Anaya, alcalde d'Aiora, per al congrés autonòmic del 3 de juliol. 

També et pot interessar

stats