Joan Carles I abandona La Zarzuela després d'onze hores, camí d’Abu Dhabi

Un avió privat el traslladarà de retorn a la Unió dels Emirats Àrabs

El rei emèrit Joan Carles I a la seua arribada a la Zarzuela
El rei emèrit Joan Carles I a la seua arribada a la Zarzuela / Rodrigo Jiménez / Efe

El rei emèrit Joan Carles I ha abandonat la Zarzuela després de la reunió que ha mantingut amb el seu fill Felip VI durant 11 hores. Ha saludat als mitjans a l'eixida, sense fer declaracions. Joan Carles I va cap a l’aeroport de Barajas, on un avió privat el traslladarà de retorn a la Unió dels Emirats Àrabs. Té previst eixir de la terminal executiva de l'aeroport de Barajas cap a les 22:00 hores, segons informa la web especialitzada Flightradar.

La Zarzuela no ha donat més detalls sobre els assistents a la cita, en tractar-se de "una trobada familiar en l'àmbit privat", sense que de moment estiga clar si han estat la Reina Letizia i la infanta Sofía, ja que la Princesa Leonor està estudiant a Gal·les. Tampoc ha volgut confirmar, encara que es dona per fet, si pare i fill han mantingut una trobada en solitari abans de reunir-se amb la resta de familiars.

El Rei emèrit es dirigeix ara a l'aeroport de Barajas on li espera l'avió privat amb el qual ha viatjat des de Abú Dhabi, primer a Vigo i després a Madrid, per a tornar al país del Golf en el qual hui dia té la seua residència permanent.

El rei emèrit va arribar per primera vegada a Espanya en dos anys dijous passat en un avió Gulfstream G450 procedent de l'Aeroport Internacional d'Abu Dhabi i va aterrar en el de Peinador, a Vigo.

Aquest matí, el mateix aparell s'ha enlairat d'aquest aeròdrom per a traslladar a l'antic monarca a Madrid, on tenia previst retrobar-se amb el rei Felip VI i amb la reina Sofia, a qui no ha vist des que es va traslladar als Emirats Àrabs l'agost de 2020.

També et pot interessar

stats