Ana Barceló i Javier de Lucas, primers fitxages de Puig per a la nova executiva del PSPV

Barceló presidirà el partit, mentre que el filòsof i exdirector de l'Institut de Drets Humans de la Universitat de València serà el nou secretari de drets humans, migracions i reforma constitucional

Javier de Lucas prenent possessió del seu escó al Senat
Javier de Lucas prenent possessió del seu escó al Senat / Europa Press
13 de novembre 2021 - 19:23

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, serà la nova presidenta del PSPV-PSOE, un càrrec simbòlic que durant aquesta legislatura ostentava Juana Serna.

El senador i catedràtic Javier de Lucas, per la seua banda, serà el nou secretari de drets humans, migracions i reforma constitucional del PSPV-PSOE, que aquest cap de setmana celebra a Benidorm el seu XIV Congrés.

Barceló i De Lucas, que no militava en el partit socialista, són els primers fitxatge de Puig per a una executiva que es preveu més reduïda que l'anterior i que es coneixerà les pròximes hores.

El filòsof i exdirector de l'Institut de Drets Humans de la Universitat de València és senador independent del PSOE des del 2019. Ara s'incorpora al partit amb aquest càrrec orgànic, que no existia en l'executiva anterior.

També et pot interessar

stats