Isaura Navarro, diputada de Compromís: “No estarem en un acord amb Ciutadans”

Assegura que si es vol reeditar el Botànic cal votar al seu partit, perquè amb el PSPV “hi ha el perill que pacte amb la formació de Rivera”.

Isaura Navarro en 'À Punt Notícies matí'
Isaura Navarro en 'À Punt Notícies matí'

Tenen visions diferents del que la Comunitat Valenciana necessita, i per això, no seria possible un pacte en què estiguen Compromís i Ciutadans. Així ho ha assenyalat en À Punt Notícies matí la diputada de la formació taronja, Isaura Navarro. “No estarem en un acord amb Ciutadans”, ha assegurat. Insisteix a dir que, si es vol reeditar el Botànic, cal votar al seu partit, perquè amb el PSPV “hi ha el perill que pacte amb la formació de Rivera”.

De la mateixa manera, Navarro ha indicat que si es vol un govern progressista a Espanya “el PSOE no és garantia, perquè poden pactar amb Ciutadans”. La diputada de Compromís també ha justificat l’absència de pacte amb Podem perquè pensa que ara l'acord "no sumaria" per la conjuntura actual. “Tenim moltes ganes d’explicar el treball que hem fet”. En aquest sentit, Isaura Navarro assenyala que s'enfronta satisfeta a aquesta nova etapa amb la mirada posada al Congrés dels Diputats, ja que hi anirà com a número dos del partit.

Sobre la situació que es viu a Catalunya, la política ha sigut clara: pensa que s’estan produint fets que “no són raonables”, que “estar pres per una acció política no és raonable”, i que la violència “va ser per part de la policia, no per un referèndum”. D’altra banda, també ha fet referència al premi que les Corts han atorgat a una activista dels ventres de lloguer. “És l’antitesi del feminisme, em sembla lamentable”, ha assegurat.

També et pot interessar

stats