Isabel Bonig acusa Ximo Puig de “donar l’esquena als municipis”

La líder dels populars valencians li retrau l’abandonament de les rodalies i la falta d’ajudes als ajuntaments pel temporal Gloria.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig / I. Caballer (Corts Valencianes)

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha acusat aquest dissabte al president de la Generalitat, Ximo Puig, d’haver “donat l’esquena als municipis”. “Els ha deixat abandonats”, ha dit Bonig.

Segons la líder popular, això ha quedat demostrat aquesta setmana “pel seu abandonament de les rodalies, pel deute de 300 milions als ajuntaments als quals no paga, per la falta d’ajudes pel temporal Gloria i per negar suport real a l’agricultura”.

Bonig ha fet aquestes declaracions en un acte que ha tingut lloc a Vall d’Alba, a la Plana Alta, que ha reunit diputats autonòmics, nacionals i provincials del PP per tal de coordinar actuacions entre institucions i on ha participat juntament amb el president del PP en Castelló, Miguel Barrachina. “Sembla mentida que Puig no conega la importància del municipalisme”, ha criticat Bonig.

Segons la líder del PPCV “sempre que governa l’esquerra en aquest país ens porta la ruïna, atur i una nefasta gestió dels serveis públics. Les incidències en 2019 han sigut 14 vegades més que en 2015 i ningú del govern de Puig reclama una vertadera planificació i inversió complint eixe pla que va deixar preparat el govern de Rajoy”.

També et pot interessar

stats