Intercepten tres sobres a l'ambaixada d'Ucraïna, i als consolats de Barcelona i Màlaga, amb ulls d'animals dins

Correus ha detectat les missives sospitoses aquest dilluns a través dels sistemes de seguretat

Furgons de la Policia Nacional a Gijón
Furgons de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / Europa Press

Correus ha detectat aquest dilluns tres sobres sospitosos, en els quals s'havien introduït ulls d'animals, que estaven dirigits a l'ambaixada d'Ucraïna a Madrid i als consolats de Màlaga i Barcelona.

Així ho han assegurat fonts policials, que han indicat que els sobres han estat localitzats aquest matí pels sistemes de seguretat de Correus, que ho ha comunicat a la Policia Nacional.

Els agents han descartat la presència de substàncies explosives o deflagrants i han comprovat que els sobres contenien ulls d'animals.

Aquests sobres apareixen dies després que la setmana passada es detectaren sis sobres explosius dirigits al president del govern, Pedro Sánchez; la ministra de Defensa, Margarita Robles; les ambaixades d'Ucraïna i els EUA; la base aèria de Torrejón de Ardoz i una empresa de fabricació d'armament a Saragossa. Un seté paquet sospitós es va detectar i es va detonar prop del quarter de l'exèrcit de l'aire, però no contenia explosius. L'única víctima va ser un empleat de l'ambaixada d'Ucraïna a Madrid, que va resultar ferit lleu després de l'explosió d'un artefacte a la delegació diplomàtica dimecres.

També et pot interessar

stats