Hitachi instal·larà a València un centre de desenvolupament de programari

La filial de la multinacional, Global Logic, aterrarà des d'Ucraïna a València en les pròximes setmanes

Seu de la multinacional Hitachi a Califòrnia
Seu de la multinacional Hitachi a Califòrnia
27 de setembre 2022 - 11:06

La multinacional japonesa Hitachi desplegarà a València en les pròximes setmanes un centre de desenvolupament de programari, a través de la seua filial Global Logic, segons ha avançat aquest dimarts el president de la Generalitat, Ximo Puig.

Durant el seu discurs en el debat sobre l'estat de la Comunitat, el president ha agraït la confiança que Hitachi ha posat en la Comunitat Valenciana i ha explicat que Global Logic trasllada el seu personal des d'Ucraïna per la guerra i ha triat València com el lloc per a "treballar, viure i créixer amb estabilitat".

El president els ha donat la benvinguda i ha assegurat que tindran "el millor acolliment" de la societat valenciana, així com que trobaran un teixit industrial de pimes i un sistema universitari de l'FP "cada dia més excel·lent".

"Les inversions no venen, les inversions es busquen", ha asseverat Puig, que ha afegit que "no és casual" que Volkswagen, Ford, HP, Amazon, Toshiba-Mitsubishi, Hitachi i Siemens hagen triat aquesta terra per a instal·lar-se.

També et pot interessar

stats