Germanor política en la plantà: Mazón, Ribó, Catalá i Giner, junts

Representants del PP, Compromís i Ciutadans traslladen un mateix ninot per a participar en la plantà de la falla Palleter-Erudit Orellana de València

Polítics de diferents colors participen en la plantà de València / Twitter Carlos Mazón

Les falles han fet possible el que l’activitat política no sol aconseguir sovint: que polítics de diferents colors vagen tots a una. És el que es va veure aquest dimarts a la nit en la falla Palleter-Erudit Orellana de València, que va reunir polítics de Compromís, el Partit Popular i Ciutadans perquè s’implicaren en una mateixa comesa, la de plantar el monument.

Joan Ribó (Compromís), Carlos Mazón (PP), María José Catalá (PP) i Fernando Giner (Ciutadans) van participar en la plantà d’aquesta comissió, com testimonia un vídeo que ha compartit el mateix Mazón en les xarxes socials.

En les imatges s’aprecia com el president de la Diputació d'Alacant i líder del PP de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón; la portaveu municipal del PP i síndica popular en les Corts, María José Catalá, que a més és fallera d’honor d’aquesta comissió; l’alcalde de València, Joan Ribó, i el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de València, Fernando Giner; arrosseguen un carretó amb un ninot damunt per a portar-lo fins al monument.

En les imatges s’aprecia com els representants polítics, ballant al ritme de la xaranga que els obri pas, porten l’últim ninot al monument, un maniquí que vist peces de roba sostenibles del dissenyador Manu Fernández, i després es queden uns segons al voltant del monument mentre es dispara un castell de focs d’artifici.

Carlos Mazón acompanya el vídeo d’un missatge, on afirma "Momentazo. Gràcies. Sou únics". 

També et pot interessar

stats