El ninot indultat, per a L’Antiga de Campanar per 'Fantastika indumentària'

La peça és obra de l’artista faller Carlos Carsí García

Detall del ninot indultat de les Falles 2022, 'Fantàstika indumentària', de l'artista faller Carlos Carsí García
Detall del ninot indultat de les Falles 2022, 'Fantàstika indumentària', de l'artista faller Carlos Carsí García / Junta Central Fallera

Ja s’han indultat tots els ninots de les Falles 2022, i l’afortunada que ha guanyat el premi del jurat popular és Monestir de Poblet-Aparicio Albiñana, L’Antiga de Campanar, amb el ninot Fantastika indumentària de l’artista faller Carlos Carsí García.

Amb 15.746 vots, d’un total de 46.749 emesos, el ninot de la falla Monestir de Poblet-Aparicio Albiñana ha resultat elegit gràcies als vots de les persones que han visitat l'Exposició del Ninot 2022. Obra de l'artista Carlos Carsí, Fantàstika indumentària forma part de Fantàstika, falla d'aquesta comissió del sector Campanar, i representa dos avis i els seus nets que estan disfressats de diferents personatges de ficció com ara Grogu, de Star Wars o Spiderman, de Marvel. 

Aquest és el segon ninot indultat que guanya la comissió en tota la seua història, després del que guanyaren en 1993 amb un ninot d'Alberto Rajadell.

La fallera major de la comissió ha explicat a À Punt NTC que és un premi molt especial perquè el seu creador, Sergi Penedés, ha patit una malaltia, raó per la qual li’l volen dedicar. 

També et pot interessar

stats