La Fiscalia de València investiga adhesius en mobiliari públic amb el missatge “PSOE assassí”

La secció d’odi de la Fiscalia és l’encarregada d’aquestes diligències obertes després d’una denúncia del PSPV.

Ciutat de la Justícia de València
Ciutat de la Justícia de València / À Punt NTC.

La Fiscalia de València investiga l’aparició d’uns adhesius en el mobiliari urbà de diversos carrers de la ciutat de València que contenien el missatge de “PSOE assassí” escrit sobre una màscara quirúrgica. Ací es distorsionava el logo de la formació i se substituïa per una imatge que s’assemblava a una calavera al costat d’una altra frase en la seua part inferior: “Ni oblit ni perdó”, i la bandera espanyola.

La secció d’odi de la Fiscalia, coordinada per la fiscal Susana Gisbert, és l’encarregada d’aquestes diligències d’investigació obertes després d’una denúncia del PSPV sobre aquests adhesius, en la qual es demanava que es comprovaren els fets i es determinara la naturalesa delictiva d’aquests, segons ha pogut saber Europa Press.

En la denúncia s’al·ludia a l’aparició d’aquests adhesius el passat 4 de maig de 2020 i el PSPV entén que “en clara al·lusió” a la situació de pandèmia generada per Covid-19, “a través de la imatge de màscares s’intenta responsabilitzar el PSOE de les morts, amb la manipulació del logo i la substicució de la rosa per una calavera”, i imputant a aquest partit l’“assassinat” de les persones en qualificar-lo com a “PSOE assassí”, sosté.

També et pot interessar

stats