La fiscalia arxiva la investigació a la Conselleria de Sanitat pels contractes durant la reversió de l’hospital d’Alzira

La central de compres de Ribera Salud va denunciar una suposada "contractació administrativa irregular".

Foto d’arxiu de l’Hospital de la Ribera, a Alzira. Europa Press
Foto d’arxiu de l’Hospital de la Ribera, a Alzira. Europa Press

La Fiscalia Provincial de València ha arxivat les diligències obertes per de la denúncia de l'empresa B2B Salut, la central de compres de Ribera Salud, per una suposada "contractació administrativa irregular" de la Conselleria de Sanitat en el curs del procés de reversió per a la gestió pública de l'Hospital d'Alzira.

El ministeri públic no ha detectat "l'existència d'indicis racionals de la comissió de cap de les infraccions penals denunciades", segons consta en el seu escrit.

En concret, els administradors de B2B Salut van presentar una denúncia per un possible delicte de prevaricació durant el procés de reversió de l'Hospital de la Ribera, que abans gestionava per concessió una Unió Temporal d’Empreses de la qual forma part aquesta mercantil.

La central de compres de Ribera Salud també va denunciar un altre possible delicte de malversació de cabals públics que, segons exposa la fiscalia, "no resulta clarament descrit en la denúncia".

A més, la fiscalia sosté que, després d'haver recaptat la informació precisa dels òrgans gestors de Sanitat i del centre hospitalari i després de la pràctica de diverses diligències, "no s'ha detectat l'existència d'indicis racionals de la comissió de cap de les infraccions penals denunciades", per la qual cosa el Ministeri Públic acorda l'arxivament de la investigació.

També et pot interessar

stats