Fira València acollirà el 26 i el 27 de juny el Congrés del Bloc-Compromís

Hauria d'haver sigut al juny de l’any passat, però va quedar ajornat per la situació sanitària.

Imatge d'arxiu d'una reunió del Bloc-Compromís
Imatge d'arxiu d'una reunió del Bloc-Compromís / À Punt NTC

Fira València acollirà el VIII Congrés Nacional del Bloc-Compromís, que, com s'havia anunciat, serà els dies 26 i 27 de juny. El Congrés Nacional hauria d'haver sigut al juny de l’any passat, però va quedar ajornat per la situació sanitària a la nostra terra i les restriccions que s'estaven aplicant en aquell moment.  

La presidenta de la Comissió Organitzadora, Elena López Blat, ha assenyalat que “la tria d’un espai ha sigut molt complicada per les restriccions d’aforament i perquè en la Comissió tenim ben presents les mesures sanitàries per tal de poder-nos reunir amb totes les garanties”.  

De moment, la secretària general del Bloc-Compromís, Àgueda Micó, va presentar dissabte passat en companyia del seu equip la candidatura Força, Poble, Futur per al VIII Congrés Nacional del Bloc, que serà els dies 26 i 27 de juny del 2021. Una presentació de candidatura coral en què Àgueda Micó ha estat acompanyada pel conseller d'Educació, Vicent Marzà, la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, el secretari del Grup Municipal Compromís a l'Ajuntament de València, Amadeu Mezquida, i el president de les Corts, Enric Morera, a més de desenes de militants de base i representants institucionals del partit.

El procés precongressual del Bloc-Compromís va arrancar el 15 de març amb la publicació de les ponències estatutària i política. Actualment hi ha en marxa la presentació d’esmenes a les ponències i el reglament congressual i les assemblees comarcals per a elegir delegats, fins al 16 de maig, i per a presentar esmenes conjuntes, fins al 14 de maig. A partir d’aquest moment les persones redactores de les ponències es posaran en contacte amb els esmenadors per a arribar a un acord o deixar les esmenes vives per al congrés fins al 4 de juny.

 

 

També et pot interessar

stats