El Bloc aprova que el congrés de juny es puga celebrar amb delegats i delegades

La formació valencianista celebrarà els dies 26 i 27 de juny el VIII Congrés Nacional.

Imatge d'arxiu d'una reunió del Bloc-Compromís
Imatge d'arxiu d'una reunió del Bloc-Compromís / À Punt NTC

El Bloc-Compromís ha celebrat aquest dissabte de manera telemàtica un consell nacional amb un únic punt per a votar: una esmena al reglament precongressual que permeta que el congrés puga realitzar-se amb delegats i delegades, en cas que la situació sanitària impedisca fer grans reunions. La proposta ha tirat avant amb un 61,54% dels vots.

La secretària de la formació nacionalista, Àgueda Micó, s'ha mostrat satisfeta amb el resultat i ha afirmat que la gent del Bloc ja "té ganes d'iniciar la revolució valencianista". També ha dit que "és important que el Congrés Nacional del Bloc, que pretén refundar el valencianisme polític, es puga fer amb totes les mesures sanitàries possibles, perquè hi puga participar el màxim de gent possible, sobretot en els col·lectius locals i comarcals, on es produeix el debat sobre el contingut del congrés i les esmenes a les ponències, seguint la nostra tradició de democràcia deliberativa i profunda", ha indicat.

El huité congrés nacional serà el 26 i 27 de juny

L'esmena al reglament precongressual proposa que totes les persones que vulguen ser delegades hauran de manifestar la seua voluntat de ser-ho abans del 16 de maig.

La comissió organitzadora del congrés del Bloc-Compromís va anunciar fa una setmana que el huité congrés nacional de l'organització valencianista se celebrarà el 26 i el 27 de juny de 2021.

També et pot interessar

stats