Els festivals de Benicàssim se celebraran el 2020 en terrenys municipals

L'Ajuntament aprovarà el pas previ a l'expropiació de sol per a evitar que els propietaris apugen els preus de lloguer en l'últim moment.

Els festivals de Benicàssim se celebraran el 2020 en terrenys municipals
Els festivals de Benicàssim se celebraran el 2020 en terrenys municipals

Els festivals de Benicàssim xafaran sòl de propietat municipal l'any que ve. El ple de l'Ajuntament de la localitat porta a votació aquest dilluns la resolució dels recursos de reposició presentats contra el projecte d'expropiació dels terrenys on se celebren el Fib, el Rototom i el SanSan. El projecte d'expropiació es va aprovar en ple a l'agost, amb el vot a favor de 12 dels 17 regidors del consistori.

L'aprovació en ple d'aquest pas previ a l'expropiació està assegurat, segons el regidor d'Urbanisme, Carlos Díaz, qui ha destacat en Les notícies del matí que "sempre" han "comptat amb els vots suficients".

"Amb l'expropiació s'evita que els propietaris d'aquests terrenys apugen el preu del lloguer en l'últim moment i que posen en risc la celebració dels festivals en el municipi", ha explicat el regidor.

L'expropiació posarà a disposició de l'Ajuntament 100.000 metres quadrats de sòl ja catalogats com a ús artístic i cultural, i permetrà fer inversions municipals per a arreglar les instal·lacions deteriorades, el tancat, així com crear solucions per a eliminar les molèsties acústiques que provoquen al veïnat.

Segons ha assegurat Carlos Díaz, quan se celebre el primer festival de Benicàssim previst en el calendari, el Sansan 2020, a partir del 10 d'abril, els terrenys ja seran municipals.

També et pot interessar

stats