Feijóo abordarà aquest divendres a Castelló la crisi del sector del taulell

El president del PP, acompanyat de Carlos Mazón, intervindrà també en actes a València i a Castelló

Imatge d'arxiu de la visita a València d'Alberto Núñez Feijóo en juliol
Imatge d'arxiu de la visita d'Alberto Núñez Feijóo a València al juliol / Europa Press

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, es reunirà aquest divendres de matí amb el president d’Ascer, Vicent Nomdedeu. El president del PP a la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, acompanyarà el líder popular i, segons va avançar aquest dijous, el punt principal que tractaran serà la crisi que pateix actualment el sector tauleller.

Feijóo intervindrà a les 10.00 hores en la "Trobada sobre els reptes de Futur", organitzada pel diari Les Províncies a València. En acabant, es desplaçarà a Castelló, on tindrà una reunió a les 12.30 amb el president d'Ascer (Associació Espanyola de Fabricants de Ceràmica), amb Fernando Fabra, president d'Anffecc (Associació Nacional de Fabricants de Frites, Esmalts i Colors Ceràmics) i amb Luis Martí, president de la Confederació d'Empreses de la Comunitat Valenciana a Castelló. El president del Partit Popular també intervindrà a les 14.15 hores davant dels mitjans de comunicació en la visita a les instal·lacions de TAU Ceràmica del Grup Pamesa, segons ha informat la formació en un comunicat.

Amb la vista posada en les eleccions autonòmiques i municipals de maig, el PP ja treballa en la possibilitat de celebrar una convenció al començament del 2023 per a posar tot el partit en mode electoral. La Comunitat Valenciana és un lloc clau per als populars, que s’espera que vulguen recuperar en les pròximes eleccions autonòmiques i municipals.

Feijóo va visitar la Comunitat Valenciana el passat juliol i es va reunir en l’Associació Valenciana d’empresaris. A Génova aspiren a recuperar tant l'Ajuntament de València, en mans de Joan Ribó, com l'executiu autonòmic, que presideix Ximo Puig, així com altres ciutats de la Comunitat.

També et pot interessar

stats