Feijóo recomana a l'ONU "llegir els textos i no donar per aprovades lleis que encara no s'han aprovat"

El líder popular ha dit que per al PP els quaranta anys de Franco han sigut "una dictadura" i ETA una "banda terrorista" i això és el que es pretén amb les lleis i és "el nostre compromís amb la memòria històrica"

Feijóo i la coordinadora de campanya en les eleccions catalanes, Dolors Montserrat, aquest divendres a Figueres (Girona), enfront del Museu Dalí
Feijóo i la coordinadora de campanya en les eleccions catalanes, Dolors Montserrat, aquest divendres a Figueres (Girona), enfront del Museu Dalí / Siu Wu (Efe)

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha subratllat este divendres que el "millor és llegir els textos i no donar per aprovades lleis que encara no s'han aprovat", en al·lusió a un informe de l'ONU sobre les lleis de concòrdia" impulsades pel PP i Vox en diverses comunitats, entre estes la valenciana.

"El millor que es pot fer és llegir els textos; segon, no donar per aprovades lleis que encara no s'han aprovat. I tercer, dir molt clarament que per al PP els quaranta anys de Franco han sigut una dictadura i ETA una banda terrorista. Això és el que es pretén amb les lleis i és el nostre compromís amb la memòria històrica", ha dit durant un acte a Figueres.

Acompanyat per Dolors Montserrat, que ha anunciat que serà la cap de llista del PP en les eleccions europees, el líder popular ha conclòs que la seua formació no oblidarà la dictadura ni la banda terrorista. "Lamentablement, el govern té un compromís amb Bildu i no pot parlar de grup terrorista. Nosaltres sí".

Lamentablement, el govern de Sánchez té un compromís amb Bildu i no pot parlar de grup terrorista. Nosaltres sí.

En un escrit conegut este divendres, l'ONU insta el govern espanyol a adoptar "totes les mesures necessàries" en relació amb les "lleis de concòrdia" impulsades pel PP i Vox a Aragó, Castella i Lleó i la Comunitat Valenciana per a garantir "la preservació de la memòria històrica de greus violacions dels drets humans".

També et pot interessar

stats