El Partit Popular farà efectius els canvis en la cúpula de la formació aquest dijous

El primer gran anunci fet per Alberto Núñez Feijóo afecta Cuca Gamarra, que deixarà de ser la portaveu del PP al Congrés

El president popular, Alberto Núñez Feijóo, aquest dissabte a La Rioja
El president popular, Alberto Núñez Feijóo, aquest dissabte a La Rioja / Alberto Ruiz (Europa Press)
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
26 de novembre 2023 - 14:52 Actualitzat: 26 de novembre 2023 - 20:22

El president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, ha anunciat que el PP farà efectius els canvis en la cúpula de Génova 13 i en els càrrecs de portaveu parlamentari del Congrés i del Senat el pròxim dijous, 30 de novembre, en el comité executiu nacional que ha de validar-los.

Feijóo havia anunciat aquest dissabte que Cuca Gamarra deixaria de ser portaveu al Congrés per a dedicar-se completament a la secretaria general de la formació. Així, encara queda pendent conéixer la resta de canvis en la cúpula de la formació i les figures que ocuparan el càrrec de portaveu al Senat i al Congrés.

Feijóo ha declarat que estaven "veient com s'organitzava el govern" espanyol i, una vegada constatat que l'executiu "no representarà el conjunt dels ciutadans, farem un equip que represente el conjunt dels ciutadans", ha afirmat.

Feijóo demana a Sánchez que "no cree un conflicte diplomàtic"

Aquest anunci arriba enmig de la crisi diplomàtica entre Israel i Espanya, després que Sánchez ha obert la porta a reconéixer de manera unilateral Palestina si altres socis europeus no aposten per un reconeixement coordinat.

Sobre aquesta qüestió s’ha pronunciat aquest diumenge el líder popular des de Madrid, demanant al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que "es deixe les ocurrències" sobre Israel i Palestina i "no cree un conflicte diplomàtic en un context d'un conflicte bèl·lic".

"Lamentablement, hui Espanya és un país menys fiable internacionalment i hui tenim una política exterior absolutament excèntrica on no distingim entre el respecte al poble palestí i la condemna del grup terrorista Hamàs", ha expressat Feijóo.

Així mateix, ha afirmat que Sánchez "no ha consultat amb ningú" la seua posició, i l’ha instat a aclarir "si trencarà relacions diplomàtiques amb Israel", estat al qual considera que ha "faltat al respecte" amb la seua posició.

També et pot interessar

stats