Feijóo demana "coherència" al PSOE després dels beneficis fiscals anunciats per Puig

Díaz Ayuso sol·licita als socialistes que aclarisquen quina política fiscal defenen a les comunitats autònomes i en el govern d'Espanya

Ayuso i Feijóo en un imatge d'arxiu
Ayuso i Feijóo en un imatge d'arxiu / Juan Carlos Hidalgo (Efe)

El president del PP espanyol, Alberto Núñez Feijóo, ha al·ludit aquest dimarts als beneficis fiscals anunciats pel president de la Generalitat, Ximo Puig, per a demanar "coherència" al PSOE. "Que no diguen una cosa i a 100 quilòmetres la contrària", ha apuntat.

Feijóo ha demanat al govern que done suport a la proposta popular de rebaixar l'IVA als aliments bàsics del 10 al 4 per cent.

A més, el popular ha citat també la baixada de l'IRPF a País Basc, amb un govern de PNB i PSOE, demanant que des de l'executiu de Pedro Sánchez "no desqualifiquen el PP per coses que estan fent els governs autonòmics del PSOE".

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha demanat als socialistes que aclarisquen quina política fiscal defenen an les comunitats autònomes i en el govern d'Espanya, després de les rebaixes anunciades pel president de la Generalitat, Ximo Puig.

Entre les mesures avançades aquest dimarts per Puig es troben una nova tarifa de l'IRPF adaptada a la inflació i un augment del 10% en les bonificacions.

Segons Ayuso, "probablement els ciutadans de la Comunitat Valenciana li demanaran que abaixe els impostos perquè és el camí amb més trellat per a ajudar totes les famílies, les empreses, els autònoms en un moment difícil".

Prèviament, la dirigent madrilenya havia sostingut que la Comunitat de Madrid "no perseguirà les empreses amb impostos addicionals" i ha reivindicat que aquesta és "l'única regió a Espanya sense impostos propis".

També et pot interessar

stats