Feijóo critica que tot el govern espanyol assenyale la ministra Irene Montero

El líder del PP ha reivindicat que la Comunitat Valenciana torne a ser un “far de bona gestió, de serveis públics que funcionen”

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, en la 26a Intermunicipal del PP
El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, en la 26a Intermunicipal del PP / Kai Forsterling (Efe)

El president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, ha criticat aquest diumenge que tot el govern estatal es dedique a assenyalar la ministra d'Igualtat, Irene Montero, per la llei del “només sí és sí” quan "el primer i el màxim responsable del govern és el seu president, no una ministra de 22".

Durant la seua intervenció en la clausura de la 26a Intermunicipal del PP a València, Feijóo ha recordat que han oferit els seus vots per a canviar ja aquesta llei "absurda". Encara que han fet una proposta per a la modificació ràpida de la normativa, l’executiu espanyol no els ha donat resposta perquè "no els interessa".

El líder estatal de l'oposició ha assenyalat que la ciutadania exigeix que se'ls diga la veritat i ha preguntat que quin sentit té ocultar les rebaixes de les penes a agressors sexuals si la gent observa un degoteig pràcticament cada dia als diferents jutjats i tribunals d'Espanya.

La ministra Irene Montero, per la seua banda, ha reiterat aquest diumenge en un acte de partit a Madrid que, encara que està disposada a cedir i reformar la llei del "només sí és sí", com li demana el PSOE, "el consentiment no es toca".

"Un far de la bona gestió"

En clau electoral, l'expresident gallec ha remarcat, després d'exhibir una imatge d'unitat inèdita aquest dissabte, que la Comunitat Valenciana "no pot resignar-se a ser el segon plat els interessos del ‘sanchisme’”, “satèl·lit de nacionalismes que no van enlloc, la plataforma dels pitjors exemples de populismes del conjunt d’Espanya”. 

Feijóo ha expressat el seu desig perquè "aquesta terra torne a ser un far de bona gestió i de serveis públics que funcionen" i València una capital “turística, innovadora, oberta, econòmica”.

També et pot interessar

stats