La façana de l’Ajuntament de València s’il·lumina amb els colors de la senyera

També s'ha il·luminat amb els mateixos colors la Porta de la Mar, només unes hores després que María José Catalá s'haja convertit en la nova alcaldessa de la ciutat

Façana de l'Ajuntament de València il·luminada amb els colors de la Senyera
Façana de l'Ajuntament de València il·luminada amb els colors de la Senyera / @mjosecatala

La façana de l'Ajuntament de València i la Porta de la Mar s'han il·luminat durant la nit d'aquest dissabte amb els colors de la senyera, després que María José Catalá haja sigut investida nova alcaldessa de la ciutat en el ple de constitució de la corporació local celebrat aquest dissabte.

Catalá, durant el discurs d'investidura, va assegurar que "amb aquesta nova corporació s’acabarà l'orfandat identitària". També afegia que "València té una cultura i uns senyals d'identitat que cal protegir i preservar, formem part d'un projecte comú que és Espanya i Europa", al mateix temps que va apuntar que "una cosa mai ha sigut incompatible amb l'altra: València és Espanya i Espanya és València".

En aquesta línia va afirmar que "les nostres llengües oficials són el valencià i el castellà, la nostra terra és la Comunitat Valenciana i la nostra bandera és la senyera". La nova primera edil va prometre que "l'Ajuntament protegirà els nostres senyals d'identitat i estarà al costat de totes les tradicions i festes de la nostra ciutat".

A través del seu compte de Twitter, Catalá va compartir dissabte de nit la imatge de la façana de l'Ajuntament il·luminada i va assegurar que la senyera "és símbol de la grandesa d'una terra líder, acollidora, ambiciosa, orgullosa i treballadora".

Aquest diumenge també estaran il·luminades amb els colors de la senyera tots dos edificis.

També et pot interessar

stats