Eva Ortiz substitueix Bonig com a portaveu del PP a les Corts

La decisió es produeix una setmana després que Isabel Bonig presentara la seua renúncia a l'acta de diputada a les Corts

La secretària del Partit Popular, Eva Ortiz, en una imatge d'arxiu
La secretària del Partit Popular, Eva Ortiz, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

El PP té nova portaveu a les Corts. El Grup Parlamentari Popular ha designat aquest dimarts l'actual portaveu adjunta Eva Ortiz com a síndica popular després de la reunió telemàtica mantinguda pels seus diputats amb el sotssecretari de política territorial del PP, Antonio González Terol. La decisió es produeix una setmana després que Isabel Bonig presentara la seua renúncia a l'acta de diputada a les Corts.

El nomenament es produeix tot i que, fa uns dies, el Partit Popular de la Comunitat Valenciana havia assegurat que no triaria de moment un nou síndic per a substituir la ja expresidenta del partit, Isabel Bonig. En una entrevista en Les notícies del matí, María José Catalá, la portaveu del PP a l'Ajuntament de València, va afimar que a les Corts hi ha tres portaveus més que poden fer el treball bé.

El PP ha explicat en un comunicat que en la reunó també "s'han establit les pautes d'actuació de la segona part de legislatura, que es regirà pels eixos que sempre ha defensat el Grup Popular en les Corts: la llibertat i el progrés dels valencians i el control a l'executiu del tripartit d'esquerres integrat pel PSPV, Compromís i Podem".

Per la seua banda, Verónica Marcos prendrà possessió en el ple de les Corts d'aquesta setmana com a nova diputada autonòmica.

També et pot interessar

stats