La direcció nacional del PP aconsella suspendre els sopars de Nadal

Tot i la recomanació de Génova, el sopar de Nadal dels populars a la ciutat de València s'ha celebrat amb la participació del president del PPCV, Carlos Mazón

Imatge de la celebració nadalenca del PPCV de la ciutat de València
Imatge de la celebració nadalenca del PPCV de la ciutat de València / Populares València

La direcció nacional del PP ha recomanat a totes les estructures territorials suspendre els tradicionals sopars de Nadal en vista a l'augment de contagis per coronavirus que, segons subratlla, tornen a situar a Espanya "en un nivell alt de risc".

Així es recull en la circular que el secretari d'Organització del PP, Alberto Casero, ha enviat als presidents autonòmics, provincials i insulars del partit en tot l'estat espanyol. La decisió s'ha pres "amb la intenció de mostrar la màxima prudència i cautela", segons ha assegurat Casero.

Dinar a Alzira i sopar a València

La circular ha arribat després que el PP de la província de València s'haja reunit aquest divendres per a dinar a Alzira (Ribera Alta), una celebració a la qual ha assistit el líder del PPCV Carlos Mazón. El sopar de Nadal dels populars a la ciutat de València s'ha celebrat amb la participació de Mazón, tot i la recomanació de Génova.

A conseqüència d'aquesta recomanació interna, enguany no hi haurà foto conjunta del líder estatal del PP, Pablo Casado, i de la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, en la tradicional celebració nadalenca del PP de Madrid, que en anys anteriors ha arribat a reunir mil persones entre afiliats i càrrecs del partit.

També et pot interessar

stats