Els sopars d’empresa aquest Nadal seran més reduïts, però no es cancel·len

Malgrat que sí que hi ha anul·lacions, les noves reserves continuen arribant però per a grups reduïts

Enguany els sopars i reunions d'empresa seran en petit comité / À Punt NTC

La cinquena onada de la pandèmia no para de créixer a la Comunitat Valenciana. Això està afectant l'organització dels dinars i sopars d’empresa.

Al bar Mistela de València expliquen que estan tenint algunes anul·lacions de reserves, però no és la tendència majoritària. Segons indica el gerent a À Punt Notícies, Néstor Vaccaro, malgrat que hi ha cancel·lacions, continuen tenint noves reserves, això sí, per a grups de persones molt més petits. Sembla que enguany per a previndre els contagis de covid aquestes trobades s’estan organitzant per departaments, seccions, despatxos o categories.

La Federació d’Hoteleria ha llançat un vídeo que recorda quines són les mesures sanitàries que cal que complisquen tant els restauradors com els comensals i amb el que volen demanar responsabilitat a la clientela, tal com ha explicat a À Punt el seu secretari general, Rafa Ferrando. 

Si volen fer càlculs, poden consultar aquest web, on hi ha una calculadora creada per un saragossà a la Universitat de Colorado que amb els paràmetres d'espai, ventilació i càrrega de CO₂, entre altres, fa una estimació de contagis en reunions i menjars d'empresa.

També et pot interessar

stats