El diputat Casero torna a equivocar-se i vota a favor d'investigar el PP

El popular va saltar als titulars del febrer passat quan, també per un error, va votar telemàticament a favor de la convalidació del decret de la reforma laboral del govern mentre tot el PP hi va votar en contra

Alberto Casero es una imatge d'arxiu
Alberto Casero en una imatge d'arxiu / Europa Press

El diputat del PP Alberto Casero ha tornat a equivocar-se aquest dijous en una votació del Congrés i ha donat el seu suport a la creació d'una comissió d'investigació sobre la trama Kitchen després de conéixer-se nous àudios entre l'ex secretària general del PP María Dolores de Cospedal i l'excomissari José Manuel Villarejo.

Fonts del PP han assegurat que el partit tenia decidit votar en contra i que ha sigut el diputat qui ha explicat que s'ha equivocat en emetre el seu vot de manera telemàtica.

Casero va saltar als titulars del mes de febrer passat quan, també per un error, va votar telemàticament a favor de la convalidació del decret de la reforma laboral del govern quan tot el PP hi va votar en contra.

Encara que ell va mantindre que es va tractar d'una fallada informàtica i no d'un error personal, la seua equivocació va permetre que el decret tirara avant per un estret marge.

Casero, que en l'anterior direcció del PP era secretari d'Organització, manté recorreguda aquesta votació davant el Tribunal Constitucional.

A diferència d'aquell dia, el vot de hui no ha canviat el resultat, ja que la comissió d'investigació parlamentària ha sigut aprovada per 191 vots a favor, 153 en contra i una abstenció.

Entretant, el PP manté un expedient informatiu obert contra el seu diputat Casero, encara que no endurirà les mesures en contra seua, pels indicis de prevaricació i malversació en la seua etapa com a alcalde de Trujillo (Càceres) mentre no se li òbriga judici oral.

Bromes en les xarxes socials per l'errada de Casero

El nou error de Casero ha provocat una allau de tuits i mems en les xarxes socials.

També et pot interessar

stats