Podem denuncia una campanya "bruta" per a blocar els comptes de Twitter d'Illueca i Lima

La formació afirma que estan sent objectes de denúncies falses per grups d'extrema dreta i que els atacs han començat arran de la polèmica d'El hormiguero

El candidat Hèctor Illueca, aquest diumenge en un acte a Monòver
El candidat Héctor Illueca, aquest diumenge en un acte a Monòver / Unides Podem - Esquerra Unida

Podem ha denunciat l'"assetjament" que estan rebent els últims dies a Twitter en ser bloquejats diversos perfils de la formació després de rebre denúncies "falses orquestrades per grups d'extrema dreta".

La formació ha denunciat, a través d'un comunicat, que els comptes del candidat d’Unides Podem - Esquerra Unida a la Generalitat, Héctor Illueca; la candidata a l'Alcaldia de València, Pilar Lima; així com membres del seu equip i seguidors són objecte de denúncies "falses coordinades des del grup de Telegram Unga Unga Army".

La coalició ha assegurat que Twitter està "permetent aquest assetjament" i bloquejant comptes de candidats en plena campanya electoral i que aquests atacs, que es produeixen "sense que existisca cap motiu o infracció", han començat arran de la polèmica per les burles cap Lima en el programa de Pablo Motos, El hormiguero.

Podem ha denunciat que hi ha un intent constant de silenciar els seus candidats “en retirar-los dels debats electorals en els mitjans de comunicació i ara també en la xarxa social Twitter”. "Això forma part d'una operació política molt greu que viola les regles de la democràcia a una setmana d'eleccions", han criticat des de la formació.

També et pot interessar

stats