El debat dels candidats a la presidència de la Generalitat, aquesta nit en À Punt

La radiotelevisió pública ha preparat una programació especial que començarà a les 21:30 hores

Assajos del debat autonòmic al plató d'À Punt / À Punt NTC

En la recta final de campanya, À Punt fa aquest dijous el debat decisiu, que reuneix els sis candidats i candidates de la presidència de la Generalitat, en una de les últimes oportunitats que tindran per a explicar les seues propostes. Ximo Puig (PSPV), Carlos Mazón (PP), Mamen Peris (Ciutadans), Joan Baldoví (Compromís), Héctor Illueca (Unides Podem - Esquerra Unida) i Carlos Flores (Vox) debatran a l'estudi d'À Punt les seues propostes per a la Comunitat Valenciana.

La radiotelevisió pública valenciana ha preparat una programació especial que començarà a les 21:30 amb un programa previ conduït per la periodista Carolina Salvador. Els presentadors Marta Ventura i Mathies Muñoz donaran pas a les 22:00 hores al debat entre els candidats que intentaran convéncer els més indecisos. 

Un debat per al qual s’han acreditat una vintena de periodistes i que tindrà quatre blocs temàtics en què els candidats exposaran les seues propostes. El minut d’or per a cada candidat posarà fi al debat i després podran seguir el postdebat amb l’anàlisi d’experts de les propostes en unes eleccions molt disputades, en què al voltant del 20% de l'electorat decideix el seu vot durant la campanya.

També et pot interessar

stats