Cuca Gamarra, sobre la llei del "només sí és sí": "Les dones no som cap joguet"

La portaveu popular ha tornat a oferir els vots del PP per a corregir la normativa com més prompte millor

La secretaria general del PP, Cuca Gamarra, aquest dissabte en València
La secretaria general del PP, Cuca Gamarra, aquest dissabte en València / À Punt NTC

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha assegurat aquest dissabte que el cap de l'executiu espanyol, Pedro Sánchez, passarà "a la història" per l’anomenada llei del "només sí és sí" i li ha advertit que les dones no són "cap joguet". Després de criticar el "vodevil de discussions dins del govern" per la norma, ha urgit el PSOE i Unides Podem a reformar ja la llei per l'"alarma social" que ha provocat.

En l'obertura de la XXVI Intermunicipal que se celebra a València, Gamarra ha denunciat que l’executiu aprovara la llei en aquests termes quan sabia que tenia "deficiències", com se li va advertir des de diferents organismes i des del Partit Popular. "Sabia que tenia errors importants i malgrat això van tirar avant", ha censurat.

La número dos del PP s'ha preguntat com pot ser que Sánchez tirara avant la norma malgrat saber que anava a "generar perjudicis" per a la societat: "Simplement perquè considera que el Ministeri d'Igualtat és un joguet en mans de Podem perquè ell puga seguir a la Moncloa. Li diem alt i clar a Sánchez que les dones no som cap joguet", ha proclamat.

Gamarra ha criticat que el govern de coalició estatal no s'haja "disculpat ni demanat perdó a la societat" per aquesta norma i que "encara ningú haja assumit una sola responsabilitat política". I, segons ha afegit, el pitjor és que "encara no s'ha corregit" la llei.

La portaveu popular ha tornat a oferir els vots del PP per a corregir la normativa com més prompte millor, com està "demanant la majoria social", i ha recordat que el Grup Popular ja va registrar una iniciativa al desembre al Congrés.

Segons Gamarra, "aquest és un problema que no existia i que ha generat el mateix govern. Aquest és Sánchez, el president que posa la seua supervivència per davant dels espanyols".

També et pot interessar

stats