Les Corts distingeixen els professionals de l’incendi de Campanar

L’hemicicle, en peu i amb una calorosa ovació, rep els bombers, quan han recollit la placa Vinatea

Representants dels professionals que van intervindre en l'incendi i que hui han rebut el reconeixement de les Corts / Flickr Corts

Policies, personal de Protecció Civil, d’emergències sanitàries, de l’Oficina d’Assistència a les Víctimes del Delicte i forenses, entre altres professionals que van treballar en l’incendi de Campanar del passat febrer han rebut l’Alta Distinció Francesc de Vinatea, que lliuren anualment les Corts coincidint amb el 25 d’abril.

Els bombers de l'Ajuntament de València i del Consorci Provincial han rebut la placa Vinatea. Tots ells han sigut rebuts amb una forta ovació l'hemicicle, on s’han posat dempeus tots els assistents.

Els responsables d’estos serveis han mostrat el seu agraïment i han assegurat que el guardó els serveix d'estímul per a continuar amb la seua labor.

En el seu discurs institucional, la presidenta de les Corts, Llanos Massó, ha assegurat que per a ella era "un honor haver entregat esta alta distinció als que van demostrar la seua heroïcitat i professionalitat en eixos terribles dies".

També et pot interessar

stats