Correus ja ha entregat el 98% de les documentacions electorals demanades

La resta, 450.607, esperen a les oficines postals després de dos intents d’entrega en mà

Oficines Correus
Oficina de Correus / Europa Press

Correus ha informat aquest dilluns que ja ha entregat el 98,2% de les documentacions per a poder votar el 23J, és a dir, 2,1 milions del total de 2,6 milions de peticions. Però també ha remarcat que hi ha prop de 450.607 documentacions electorals que encara estan sense recollir a les oficines postals. Tot, després dels dos intents d’entrega en mà que marca la llei, i que romanen a la disposició de l’electorat per a poder exercir el seu dret al vot abans del dijous 20 de juliol, dia que es tanca el termini.

L'entitat postal assenyala que els més de 45.000 treballadors de Correus continuaran “treballant amb la mateixa professionalitat” fins al dia 23 de juliol i destaca que tot el procés electoral s’està complint amb normalitat. 

En aquest sentit, han destacat que fins i tot havent-se produït situacions puntuals d'elevada càrrega de treball, en cap moment ha existit risc quant al seu correcte desenvolupament.

Després de les declaracions del líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que apuntaven que podrien no entregar-se tots els vots per correu sol·licitats, l’empresa pública de missatgeria ha recalcat que rebutja “totes les insinuacions o informacions que han posat en dubte el treball dels professionals i que afebleixen la nostra democràcia”.

També et pot interessar

stats