Feijóo demana no escatimar en els recursos per a garantir el vot per correu

El líder dels populars ha demanat de nou als carters que treballen "matí i vesprada" perquè aquests vots arriben als domicilis dels votants

Feijóo demana no escatimar vot per correu
El president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, durant un acte de campanya a l'Auditori de la Diputació d'Alacant / Joaquín Reina / Europa Press

El líder del Partit Popular i candidat a la presidència del govern espanyol, Alberto Núñez Feijóo, ha assegurat aquest dijous que no poden ser "avars amb cap recurs" en el vot per correu perquè es tracta que "no es quede un sol vot en una carteria".

"Ací ningú parla de tupinada, ací del que es parla és de les manifestacions de CCOO i UGT, que saben el que diuen, que veuen l'embús que s'està produint", ha declarat Feijóo per a afegir que no s'ha "inventat" aquesta queixa, sinó que li ho han dit "molts ciutadans" pel carrer i que, fins i tot, hi ha dues persones del seu equip que van demanar a la fi de juny el vot per correu i que encara no el tenen.

En una entrevista en esRadio, Feijóo ha precisat que s'ha incrementat la plantilla de Correus, però els sindicats diuen que és "insuficient". És per això que el president del PP ha demanat als carters que treballen fins i tot fora del seu torn perquè no quede "cap vot en carteria".

En ser preguntat si el seu partit estaria en disposició d'impugnar el resultat electoral o de denunciar l'ocorregut el dia 23 de juliol si això fora una situació general, Feijóo ha dit que el PP no vol "contemplar aquest escenari" perquè seria d'una "enorme transcendència política i jurídica".

Dit això, el candidat del PP a la presidència del govern espanyol ha insistit que el que està demanant el seu partit des d'aquest dijous és que els carters, per responsabilitat personal i professional, treballen "per damunt de l'horari", amb independència que no estiguen autoritzats des del punt de vista retributiu.

De fet, ha reiterat que ell està disposat a pagar les hores extres si governa per tal que es garantisca aquest vot per correu.

També et pot interessar

stats