Coneix la nova generació d'alcaldes i alcaldesses

Arriben amb il·lusió, projectes i ganes de treballar

Marc Diago, pròxim alcalde de Fanzara / À Punt NTC

El 17 de juny es constitueixen els ajuntaments valencians i molts tindran al capdavant cares noves i, a més, joves. Consistoris del nord i del sud comptaran amb alcaldes i alcaldesses que tenen vint anys. La il·lusió és la seua carta de presentació. Marc Diago és el pròxim alcalde de Fanzara, a l’Alt Millars, té 24 anys, estudia Medicina i, a més, treballa d’electricista. Després de quatre anys en l’oposició, d’ací a dues setmanes es posa al capdavant de l’ajuntament i afirma que tindrà en compte l’opinió de la gent i que hi potenciarà el turisme. 

A pocs quilòmetres, Vallat (Alt Millars) tindrà una alcaldessa de 26 anys. Esther Gómez és infermera i estarà acompanyada per sa mare com a número dos en la llista. Vol que “el poble tire una miqueta cap avant i que hi haja més temps que hi vaja a viure durant tot l’any”.

A Quatretondeta, Alejandro Montava, universitari amb 22 anys, agafarà la vara de comandament d'aquest municipi del Comtat. El candidat ha expressat que té il·lusió i ganes de treballar i aprendre. Ho farà també de la mà de sa mare, que assumirà una regidoria. 

 Alcaldes joves que agafen el relleu per a donar vida a aquests pobles d'interior. 

També et pot interessar

stats