Compromís tanca files amb Mónica Oltra

La coportaveu Àgueda Micó mostra el seu suport a la vicepresidenta

Àgueda Micó, en declaracions als mitjans de comunicació sobre la imputació de Mónica Oltra

La coportaveu de Compromís, Àgueda Micó, ha expressat aquest dijous el "suport incondicional" del seu partit a la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, després de ser imputada pel suposat encobriment d'un cas d'abusos cap a una menor tutelada pel seu exmarit.

"Fem costat a Oltra i a tot l'equip humà de la Conselleria d'Igualtat, ja que no permetrem que una querella oberta per l'extrema dreta ens impedisca continuar treballant per a millorar la vida de les persones. En nom de tot Compromís, Oltra té tot el nostre suport", ha assegurat.

En aquest sentit, Micó ha afegit que Oltra no ha sigut la primera a patir “aquests atacs per part de l’extrema dreta, que ens vol marcar el full de ruta”, i ha posat com a exemple altres membres del partit, com Enric Nomdedéu, Rubén Trenzano i Pere Fuset. A més, la coportaveu ha assenyalat que “Oltra sempre ha donat explicacions”. 

“Tenim la raó del nostre costat i ara la defensarem en seu judicial”, ha afegit.

Per la seua part, el diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, s'ha pronunciat respecte al text del TSJ sobre Oltra i ha afirmat que el tribunal va "a per ella". "Tot el meu suport, la veritat s'acabarà imposant", ha assegurat Baldoví en un tuit.

"La decisió de ser candidata o no és seua"

En relació amb el futur full de ruta del partit de cara a les eleccions autonòmiques, previstes per a l'any 2023, Àgueda Micó ha assegurat que si Mónica Oltra vol presentar la seua candidatura a les primàries del partit, "està en tot el seu dret" i en eixe cas, "des de Compromís li donarem tot el nostre suport".

"La decisió de ser o no candidata és seua", ha manifestat Micó.

També et pot interessar

stats