Més Compromís ratifica Papi Robles com a aspirant a succeir Fran Ferri

Robles, que no forma part de l'Executiva Nacional, és secretària comarcal de Més València Compromís

Intervenció de Papi Robles a les Corts
Intervenció de Papi Robles a les Corts / Les Corts

L'Executiva Nacional de Més Compromís ha ratificat Papi Robles com la seua proposta per a dirigir el Grup Parlamentari Compromís a les Corts, després de l'eixida de Fran Ferri.

La secretària general de Més Compromís, Àgueda Micó, ha assenyalat després de la reunió de l'Executiva que la decisió final és del Grup Parlamentari i de les diputades i diputats que l'integren en la reunió, que tindrà lloc aquest dimarts. “Les decisions en el Grup Parlamentari sempre s'han pres per consens i, per tant, demà també ho serà”, ha afegit.

"L'organització sobiranista i valencianista ha volgut, amb l'elecció de Papi Robles, equilibrar les forces a nivell territorial i s'han tingut en compte els vots que la diputada va obtindre en el procés de primàries de 2019", ha assenyalat el partit.

Papi Robles, que no forma part de l'Executiva Nacional de Més Compromís, és secretària comarcal de Més València Compromís (orgànicament la ciutat de València actua com una comarca i els barris, com a municipis) i portaveu de Compromís València, a més de diputada a les Corts.

També et pot interessar

stats