Compromís celebra a Alacant els tres anys de Govern del Botànic

Mónica Oltra destaca que la Comunitat Valenciana és cada dia un teritori més fiable i atrau més inversors.

Celebració de Compromís al parc de l'Antiga Cotxera del Tramvia | Menchu Illán
Celebració de Compromís al parc de l'Antiga Cotxera del Tramvia | Menchu Illán

Alcaldes, regidors, afiliats i simpatitzants han participat hui diumenge a Alacant en l'acte de celebració dels tres anys de Govern del Botànic. Mónica Oltra, vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i consellera d'Igualdat, n'ha fet un balanç positiu. La coportaveu de Compromís ha destacat les normatives que s'han aprovat en matèria de transparència, "perquè la instal·lació sistèmica i sistemàtica de la corrupció no torne mai" i ha assenyalat "nosaltres som un govern decent que treballa per a la gent". 

Respecte del nomenament de Luis Barcala com a alcalde d'Alacant, ha explicat que és alcalde gràcies a una trànsfuga, "així també va començar la seua carrera política Eduardo Zaplana". La vicepresidenta del Govern, reivindica l'honestedad i transparència tant de polítics com de partits i ha acabat dient: "treballem per desinstal.lar el partit corrupte de totes les institucions, inclòs el govern d'Espanya".

A l'acte també hi han participat Giuseppe Grezzi, coportaveu de Compromís, Natxo Bellido, portaveu en l'Ajuntament d'Alacant; Joan Baldoví, portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats; Mireia Mollà, diputada d'Alacant a les Corts, i Gerard Fullana, portaveu en la Diputació d'Alacant. Amb les eleccions locals i autonòmiques d'ací a un any, diuen que el seu repte és aconseguir una societat més justa, igualitària i diversa, que oferisca les mateixes oportunitats a tots els seus ciutadans.

També et pot interessar

stats