Carlos Mazón és investit nou president de la Generalitat amb els vots de PP i Vox

Es converteix així en el seté president i cinqué del PP

Carlos Mazón, agraeix els aplaudiments dels diputats de l'hemicicle, instants després de ser investit com a president de la Generalitat
Carlos Mazón, agraeix els aplaudiments dels diputats de l'hemicicle, instants després de ser investit com a president de la Generalitat / Flickr Corts
13 de juliol 2023 - 15:59

El candidat del PPCV a la Presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, ha sigut investit president de l'executiu valencià a primera hora de la vesprada d'aquest dijous 13 de juliol. Ha rebut 53 vots a favor: els 40 del PP i els 13 de Vox. Per contra, no ha comptat amb els 46 vots de PSPV i Compromís, els candidats dels quals a les eleccions autonòmiques, Ximo Puig i Joan Baldoví, han negat el vot a favor a Mazón en sengles intervencions.

Mazón ha sigut investit president després de cinc hores de ple i es converteix en el seté president de la Generalitat i el cinqué del PP, després d'Eduardo Zaplana, José Luis Olivas, Francisco Camps i Alberto Fabra.

En ser investit, Mazón ha parlat als micròfons d'À Punt. Ha assegurat que ha viscut la investidura amb "tanta il·lusió com responsabilitat": "Governarem per a tot el món, atenent a tot el món i amb la prioritat de la Comunitat Valenciana per davant", ha declarat a la radiotelevisió pública valenciana.

També et pot interessar

stats