La candidata socialista a l’alcaldia de València: “Som el rival a abatre”

Sandra Gómez afirma que hi ha hagut discrepàncies amb Compromís, però que no en els grans temes de la ciutat, on han aconseguit acords

Sandra Gómez durant l'entrevista d'aquest dilluns en 'Les notícies del matí'
Sandra Gómez durant l'entrevista d'aquest dilluns en 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

“Sentim que som el rival a abatre, perquè un PSOE fort significa una dreta a l’oposició i hem viscut atacs molt virulents al llarg d’aquests tres anys per a tractar de llevar-nos de la competició electoral”. Aquest és, segons Sandra Gómez, vicealcaldessa de València i també candidata del partit socialista a l’alcaldia, el punt de partida de la seua formació en la carrera cap a la vara de comandament de la ciutat.

Sandra Gómez, que ha sigut entrevistada en Les notícies del matí, tot i admetre algunes discrepàncies amb Compromís al llarg de la legislatura, creu que el govern del Rialto ha sigut “un exemple de govern de coalició”, i on el PSOE ha apostat “pel diàleg i la cooperació” per a acordar els grans projectes de la ciutat.

“Hi ha punts en els quals no hem estat d’acord –afirmava en relació amb el seu soci de govern– i no passa res. La gent ha d’entendre que en tot no podem estar d’acord, en allò important sí que ho estem, com, per exemple, els pressupostos. Però això no impedeix que hi haja unes altres qüestions on cadascú haja tingut una posició diferenciada”, argumentava Sandra Gómez.

En aquest sentit, Gómez també apuntava a aportar una visió més metropolitana al transport públic que gestiona l’Ajuntament de València, concretament el servei d’autobusos de l’EMT, que segons ha avançat, també serà gratuït per als menors de trenta anys, a pesar de les reticències de Compromís de garantir-ho fins que no quede clar qui assumirà la despesa.

Benimaclet, un altre punt de discrepància

Un altre dels punts de desacord “profund”, com ha admés Gómez durant l’entrevista, és la gestió del barri de Benimaclet. “Nosaltres apostem per un barri amb tots els serveis, no han d’haver-hi solars buits, on hi ha incendis com el dels últims dies, i no generen qualitat al barri”.

Pel que fa a les seues aspiracions electorals, la candidata socialista aspira a “liderar l’Ajuntament de València” després de les eleccions.

Gómez inicia la carrera electoral cap a l’alcaldia amb “l’experiència i maduresa” que li han reportat els set anys que ha estat com a regidora. Durant aquest temps, segons ha assegurat, ha conegut les diverses àrees municipals, així com tindre “un coneixement exhaustiu” de la ciutat.

Per a la candidata socialista, els seus eixos de govern, si finalment accedeix a l’alcaldia, serà, d’una banda, protegir a les famílies treballadores i, d’altra, atraure inversions que acaben generant ocupació. 

També et pot interessar

stats