Camps acusa els mitjans d’imposar-li una condemna al marge de la llei

L’expresident de la Generalitat ha assegurat aquest dimarts en un acte públic que tornarà a la primera línia de la política "quan corresponga"

L'expresident del govern valencià, Francisco Camps, en declaracions als mitjans de comunicació / À Punt NTC

L'expresident de la Generalitat Francisco Camps considera que els mitjans de comunicació li han imposat una condemna al marge de la llei. Així ho ha manifestat aquest dimarts durant una conferència a València, davant d'un auditori on els assistents li han demanat que torne a la política. 

"Crec que hi ha una pressió mediàtica, sobretot sobre unes persones en concret, fonamentalment del Partit Popular, sempre, que no es produeix amb l'esquerra", ha afirmat davant dels mateixos mitjans de comunicació. Tot seguit, ha assegurat que ell "mai" ha abandonat la política i que "un polític ho és sempre". "Quan corresponga i supere totes aquestes circumstàncies, m'encantaria tornar a la primera línia de batalla, perquè m'agrada la política i crec que encara tinc moltíssimes coses a oferir", ha afegit, en resposta a les peticions de retorn a la política activa.

Precisament aquestes declaracions les ha donades quan falta una setmana perquè comence el juí contra ell en relació amb la contractació amb la trama Gürtel del pavelló de la Comunitat Valenciana en Fitur, el 2009. En aquesta causa, la Fiscalia demana dos anys i mig de presó. 

També et pot interessar

stats