Calero remarca que les inspeccions policials a locals d'oci han acabat en 2.000 incidències

La delegada del govern a la Comunitat Valenciana defensa l'actuació policial i diu que l'elevada xifra d'incidències és prova que les coses no s'estaven fent bé

Calero, aquest dilluns
Calero, aquest dilluns / À Punt NTC

La delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha deixat clar aquest dilluns a Alacant que les més de 2.000 incidències recollides per l'actuació policial en locals d'oci de la Comunitat Valenciana proven que "les coses no s'estaven fent tan bé que s'haurien d'estar fent". Amb aquestes paraules, Calero ha fet referència a la polèmica generada a partir de l'actuació de la Policia Nacional en discoteques i pubs de València per a controlar que es demane el certificat covid.

L'actuació policial ha provocat les crítiques dels empresaris del sector, que han considerat "totalment desproporcionades i pròpies d'un estat policial repressiu". Calero ho ha negat rotundament. "No hi ha hagut violència ni cap acte vandàlic", ha deixat clar. "Estem en moments molt crítics", ha afegit la responsable del govern espanyol a la Comunitat Valenciana.

Des de la implantació del certificat covid a les 12 de la nit de divendres unitats de la Policia Nacional, Policia Local i la Policia Autonòmica de la Generalitat posaren en marxa un dispositiu especial en les tres capitals de província.

També et pot interessar

stats