Bonig demana que l'Advocacia de la Generalitat es persone també en els casos que afecten el Consell

La dirigent popular entén que l'òrgan hauria d'aplicar el mateix criteri que segueix en les investigacions contra el PP.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, en una imatge d'arxiu
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha afirmat que espera que l'Advocacia de la Generalitat es persone en els casos que afecten l'actual Consell seguint el "mateix criteri" que aplica en les investigacions que afecten el PP. 

La líder del PPCV ha reclamat que, de la mateixa manera, els serveis jurídics de la Diputació de València "es personen en el cas Alqueria", que afecta l'expresident de l'òrgan provincial i exmembre del PSPV Jorge Rodríguez.

Bonig ha valorat així, a preguntes dels mitjans, les manifestacions de l'expresident de la Generalitat Francisco Camps, que ha acusat al cap del Consell en funcions, Ximo Puig, i a la vicepresidenta en funcions Mónica Oltra d'utilitzar l'Advocacia per a perseguir-lo políticament.

La dirigent popular ha recordat que, en el cas Nóos, en què s'investigaven els tractes de favor a Iñaki Urdangarín, el tribunal "va acusar greument l'Advocacia de la Generalitat i va reprendre la seua actuació".

També et pot interessar

stats