Bielsa rep el suport unànime del PSPV per a presidir la Diputació de València

L'alcalde de Mislata en funcions ha sigut el més votat en les files socialistes de totes les ciutats espanyoles de més de 40.000 habitants

Imatge d'arxiu de l'alcalde de Mislata en funcions, Carlos Fernández Bielsa
Imatge d'arxiu de l'alcalde de Mislata en funcions, Carlos Fernández Bielsa / PSPV-PSOE

La direcció provincial del PSPV-PSOE ha acordat aquest dijous per unanimitat que el candidat dels socialistes a presidir la Diputació de València siga l'actual vicepresident de la institució i alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, segons ha informat el partit.

L'executiva provincial ha acordat que Bielsa, que és també el secretari general provincial, opte a presidir la cambra per part dels socialistes, que ha aconseguit provisionalment —a falta del recompte oficial de vots— dotze representants en la institució.

En la reunió, segons la formació, hi ha hagut multitud d'intervencions en suport de la candidatura de Bielsa per part de la majoria dels secretaris comarcals i d'alcaldes i alcaldesses de les ciutats on els socialistes han obtingut els millors resultats en les eleccions municipals i autonòmiques de diumenge passat. També s'ha destacat que l'alcalde de Mislata ha sigut el més votat en les files socialistes de totes les ciutats espanyoles de més de 40.000 habitants.

Bielsa ha agraït la proposta dels secretaris comarcals, alcaldes, alcaldesses i resta de membres de l'executiva per a encapçalar la Diputació, i ha demanat prudència a l'espera que es confirmen els resultats i es determine oficialment la distribució de diputats per a la pròxima legislatura que determinarà la majoria política de la nova corporació.

Així mateix, s'ha convocat oficialment per al 7 de juny l'executiva i el comité provincial per a aprovar les llistes de diputats i diputades al Congrés, al Senat i a la Diputació.

També et pot interessar

stats